Τσάντα – statement

Μαύρο, γκρι, ίσως και κόκκινο. Αυτά είναι βασικά τα τρία χρώματα τσαντών που προτιμάς. Πού το ξέρουμε; Αφού είναι τα χρώματα που επιλέγουν όλες οι γυναίκες για τις τσάντες τους! Μήπως όμως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα από τα σίγουρα και να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο;

Η πρώτη σου τσάντα – statement μπορεί να είναι και απλά μονόχρωμη, αλλά όχι ένα από τα πολυφορεμένα χρώματα που επιλέγεις ήδη. Και μην ανησυχείς, μια τέτοια τσάντα μπορεί να είναι το ίδιο πρακτική με την αγαπημένη τσάντα που έχεις τώρα.

Ρολόι 

Πώς γίνεται κάτι τόσο μικρό να προσδίδει αισθητικά τόσο πολύ; Οι επαγγελματίες και λάτρεις της μόδας δεν έχουν βρει ακόμη την απάντηση – απλά υποκλίνονται στη δύναμη του ρολογιού. Παρά το μικρό του μέγεθος, το ρολόι έχει πολλές φορές μεγαλύτερη βαρύτητα από ένα παντελόνι, ένα φόρεμα ή ένα μπουφάν που θα φορέσεις.

Ένα όμορφο ρολόι μπορεί να είναι από πολύ οικονομικό μέχρι πολύ ακριβό. Η τάση της μόδας τα τελευταια χρόνια μας οδηγεί σε απλές λιτές γραμμές, χωρίς να σημαίνει ότι τα μεγάλα ρολόγια που έχουμε θα τα κλείσουμε στο συρτάρι μας. Σε κάθε περίπτωση, το ρολόι είναι ένα αξεσουάρ που θα κάνει τη διαφορά στο στιλ μας, οπότε καλό θα είναι να επιλέξουμε κάτι που να μας χαρακτηρίζει. Εκκεντρικό, χρωματιστό, μεγάλο, μικρό, αθλητικό ή κλασικό, οι επιλογές είναι άπειρες.

Καπέλο

Από την εφεύρεση κλειστών αμαξιών μέχρι την κατασκευή οικημάτων με όλο και χαμηλότερα ταβάνια, υπάρχουν αρκετοί λόγοι που η μόδα των καπέλων ξεκίνησε να εκλείπει πριν τα μισά του προηγούμενου αιώνα. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι ένα καπέλο ως αξεσουάρ μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις.

Οι επιλογές που έχεις ανάμεσα στα σχήματα, τα χρώματα και τα υλικά ενός καπέλου είναι αμέτρητες. Κι ας μην σου έχει κάνει ‘κλικ’ η ιδέα του καπέλου, είναι σίγουρο πως υπάρχει εκεί έξω αυτό που θα σε μυήσει στον κόσμο τους. Το καπέλο μπορεί επίσης να είναι η λύση στο πρόβλημα ενός κακού συνδυασμού, αυτόν του ‘πολλά ατίθασα μαλλιά – αλλά λίγος χρόνος’. Ένα απλό καπέλο μπορεί να ταιριάξει με τα πάντα και να συνδυάσεις έτσι την απλότητα με την υψηλή αισθητική στο λεπτό.

Ζώνη

Μια ζώνη δεν είναι μόνο για να κρατάει το παντελόνι στη θέση του.

Όπως και με το καπέλο, μία ζώνη μπορεί να αναδείξει αυτό το οποίο που φοράς. Λεπτή, χοντρή, δερμάτινη, πλαστική ή πλεκτή, η μια ζώνη μπορεί να είναι πολλά περισσότερα από μία μαύρη και δερμάτινη λωρίδα.

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και μια ζώνη μέσης – αυτήν που μπαίνει πάνω από τα ρούχα, φυσικά! Η ζώνη αυτή, εκτός από τη στιλιστική συνεισφορά της, μπορεί να σου κολακέψει την μέση, δηλαδή το μέρος με τη την πιο σημαντική αναλογία στο σώμα κάθε γυναίκας.