Θέλεις να της κάνεις το τέλειο δώρο αλλά δεν ξέρεις τι. Θέλεις να είναι ένα δώρο αξίας αλλά να μην σου στοιχίσει και μια περιουσία. Αυτά είναι τα 5 καλύτερα δώρα για να κάνεις σε μια γυναίκα, αφού όχι μόνο πολλοί δεν τα κάνουν, αλλά δεν τα έχουν καν σκεφτεί.

Άρωμα

Δροσερό που θυμίζει καλοκαίρι ή βαρύ που εκπέμπει σιγουριά. Ο αριθμός των αρωμάτων που μπορείς να διαλέξεις είναι σχεδόν όσο και οι διαφορετικοί τύποι γυναίκας: αμέτρητοι. Η ομορφιά ενός αρώματος ως δώρου ξεκινάει πριν καν ανοιχτεί το περιτύλιγμα: Από το συμπαγές μέγεθός του που χωράει στα δυο χέρια, χωρίς ταυτόχρονα να είναι πολύ μικρό, φτάνοντας αφού ανοιχτεί στην περίτεχνη συσκευασία του μπουκαλιού.

Εάν είσαι διστακτικός σχετικα με την επιλογή αρώματος, υπάρχει και η σίγουρη επιλογή: πάρε το αγαπημένο της άρωμα που φοράει καθημερινά. Είναι κάτι που θα θελήσει σίγουρα να πάρει η ίδια στο μέλλον, οπότε μπορείς να την προλάβεις με ένα πολύ όμορφο δώρο, που δεν χαλάσει μέχρι το τελευταίο ψέκασμα!

Ρολόι

Υπάρχει ένα ρολόι για το γούστο κάθε ένα που θα πάρει το πάρει ως δώρο και για την τσέπη του κάθε ένα που θα κάνει δώρο! Το ρολόι είναι η επιτομή του στιλ και της πρακτικότητας. Εάν υπάρχει ένα αντικείμενο που χαρακτηρίζει τον ανθρώπινο πολιτισμό, αυτό είναι το ρολόι. Αυτό φαίνεται από τη συναισθηματική αξία και το δέσιμο που έχουν οι άνθρωποι με τα ρολόγια τους, όπως επίσης από το ότι το αντικείμενο που αποτελεί οικογενειακό κειμήλιο και περνάει από γενιά σε γενιά, δεν είναι άλλο από το ρολόι.

Εάν της πάρεις δώρο ένα ρολόι, είναι κάτι που θα κοιτάει πολλές φορές μέσα στη μέρα – και πού ξέρεις. Ίσως σε κάποια από αυτές σε σκεφτεί και σε πάρει επιτέλους τηλέφωνο!

Ηλεκτρική κουβέρτα

Η φίλη σου πάντα θα κρυώνει. Πολλές φορές νομίζεις ότι είναι όντως υπερβολική: Δεν γίνεται να είσαι εσύ με το φούτερ κι εκείνη με το μπουφάν και να παραπονιέται ότι κρυώνει! Επειδή λοιπόν από τη μία θες να σταματήσεις να ακούς “Κρυώνω!” και από την άλλη όντως την αγαπάς και θες να είναι όσο πιο άνετα γίνεται, ίσως ήρθε η ώρα να αναθερμάνετε τη σχέση σας!

Η ηλεκτρική κουβέρτα θα αλλάξει τον τρόπο που η φίλη σου βλέπει τον ύπνο. Δεν θα βλέπει την ώρα να πάει για ύπνο κάθε βράδυ. Μοναδικό μειονέκτημα με αυτό το δώρο είναι ότι κάποια βράδια πλέον θα προτιμάει να κουρνιάζει στο ζεστό της κρεβάτι από το να βγείτε μαζί έξω! Η ηλεκτρική κουβέρτα μπορεί να μην δώσει στη φίλη σου στιλ, αλλά είναι τόσο τέλεια που θα είναι πάντα στη μόδα.

Hands free

Περνάει μεγάλο της ημέρας της στο δρόμο. Για να κάνει λιγότερο μοναχικές της διαδρομές της, θα πιάσει συχνά το κινητό της για να μιλήσει. Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας έχει πλέον αλλάξει και για το καλό όλων έχει γίνει πιο αυστηρός. Πλέον, εάν ο Νόμος πιάσει έναν οδηγό να μιλάει στο κινητό, χωρίς αυτό να είναι τοποθετημένο σε ειδική θέση ανοικτής ακρόασης ή με ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας (Bluetooth), αυτό μπορεί να σημαίνει επί τόπου αφαίρεση πινακίδων, πρόστιμο αρκετών ευρώ και αφαίρεση της άδειας οδήγησης για πολλές μέρες.

Αφού θέλεις το καλύτερο για τη φίλη σου, πάρτης ένα ασύρματο hands free ή ένα bluetooth αυτοκινήτου. Θα αποδειχθεί πραγματικά ένα πολύτιμο δώρου που θα προστατεύσει την ίδια και τους γύρω της.

Ψηφιακή κορνίζα

Κάποιες φωτογραφίες είναι για να μένουν στο κινητό και να μην τις μοιράζεσαι με κανέναν. Άλλες είναι για να τις ανεβάζεις σε Facebook & Instagram. Υπάρχει όμως και η μέση λύση. Αυτή του να έχεις τις φωτογραφίες που πραγματικά αξίζουν, στο πιο πολύτιμο μέρος του κόσμου: το σπίτι σου.

Σχεδόν κανένας δεν ‘εμφανίζει’ φωτογραφίες πλέον, αλλά όλοι έχουν τα αγαπημένα τους καρέ στα κινητά τους. Ετοίμασε λοιπόν μια συλλογή με τις καλύτερες στιγμές εσένα και της φίλης σου και δημιούργησε ένα μοναδικό slide show. Και όταν βαρεθεί να βλέπει συνέχεια τις ίδιες φωτογραφίες, μην ανησυχείς, μπορεί να βάλει κι άλλες!