Το δώρο για τον άντρα είναι συνήθως μια βάναυση διαδικασία. Τι δώρο να του κάνεις όταν σου λέει πως δεν χρειάζεται ένα τρίτο τζιν ή επιμένει πως το κράνος της μηχανής του έχει “απλά δυο-τρεις” γρατζουνιές; Μην σκας, όμως, γιατί σου βρήκαμε τα 5 καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις σε έναν άντρα.

 

Αθλητικά παπούτσια

 

Είπε ότι θα ξεκινήσει το τρέξιμο. Στη συνέχεια το ξέχασε. Ή κάνει ότι το ξέχασε. Όπως και να’ χει, θύμησέ του το με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια! Με ένα καινούργιο ζευγάρι αθλητικά του δίνεις έναν λόγο παραπάνω να αφήσει τις δικαιολογίες και να μην μετανιώνει για τα λεφτά που έδωσε στην ετήσια συνδρομή γυμναστηρίου.

 

Εάν παρόλα αυτά ένα καινούργιο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια δεν τον πείσουν να αρχίσει ή να συνεχίσει το τρέξιμο, παραμένει ένα καινούργιο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια! Δηλαδή το αγαπημένο του ζευγάρι για τις ώρες εκτός δουλειάς και για όλο το Σαββατοκύριακο!

 

Πορτοφόλι

 

Λέγεται ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες ανδρών: Αυτοί που δεν έχουν πορτοφόλι και αυτοί που θα πάρουν πορτοφόλι. Εάν ο φίλος σου ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, ήρθε η ώρα να μάθει τι σημαίνει ο συνδυασμός πρακτικότητας και φινέτσας. Οι περισσότεροι όμως έχουν ήδη πορτοφόλι και στην ουσία το έχουν παντρευτεί! Το πορτοφόλι τους και όχι μόνο δεν το αποχωρίζονται αλλά δεν λένε να το αλλάξουν.

 

Το δώρο που θα του κάνεις είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξει το γδαρμένο – φθαρμένο – ξεχρωμισμένο πορτοφόλι του με ένα καινούργιο. Είναι σίγουρο ότι μόλις ανοίξει το δώρο του ίσως ξινίσει λίγο, γιατί η αλλαγή μπορεί να φανεί μεγάλη, αλλά είναι επίσης σίγουρο πως μόλις το συνηθίσει, θα απορεί και ο ίδιος τι έκανε τόσο καιρό με το παλιό του πορτοφόλι.

 

Ρολόι

 

Το ρολόι είναι ένα από τα πιο διαχρονικά δώρα που μπορεί να κάνεις στον φίλο σου, και όχι επειδή δείχνει τον χρόνο! Όταν όλοι μπορούμε να δούμε την ώρα από την οθόνη του κινητού μας, το να έχει ένας άντρας ένα ρολόι στον καρπό του επικοινωνεί κάποιες αξίες. Ακρίβεια χρόνου, επαγγελματισμός, πρακτικότητα, στιλ, δεξιοτεχνία και η αγάπη για το κλασικό και διαχρονικό. Αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να δείξει ένα ρολόι, ανεξαρτήτως χρώματος, σχήματος ή κόστους.

 

Το ρολόι είναι είναι ένα από τα καλύτερα δώρα για τον άντρα γιατί είναι ένα από τα λίγα αξεσουάρ που ένας άντρας θα φορέσει και δεν θα αποχωριστεί ποτέ.

 

Μηχανή για καφέ

Με τα λεφτά που ο φίλος σου δίνει στα καφέ της πόλης θα μπορούσε να είχε τώρα αγοράσει το δικό του café-bar. Ομολογουμένως, έχει ακριβό γούστο στον καφέ – ένας ελληνικός διπλός στο θερμός δεν του κάνει. Αυτό όμως του αρέσει και εσύ δεν θα ήθελες να του το χαλάσεις. Μπορείς όμως αντ’ αυτού να του δώσεις ό,τι χρειάζεται για κάνει επαγγελματικό καφέ σπίτι του.

 

Οι τιμές για μια επαγγελματική μηχανή του καφέ ξεκινάνε πιο χαμηλά από όσο ίσως πιστεύεις. Μια πιο ακριβή μηχανή του καφέ, όμως, μπορεί να είναι το ιδανικό “ομαδικό δώρο” που μπορείτε να πάρετε ως παρέα στο φίλο σου. Όταν σας καλεί σπίτι του, θα μπορείτε να γεύεστε και τα οφέλη του δικού σας δώρου! Ως μπόνους, μπορείς να του πάρεις και το θερμός που θα τον βάζει μέσα για να τον έχει μαζί του παντού!

 

Μασάζ / Σπα

 

Καμιά φορά τα καλύτερα δώρα δεν μπαίνουν σε κουτιά ή σακούλες. Μια υπηρεσία ως δώρο έρχεται συχνά σε δεύτερη μοίρα επειδή πολλές φορές προτιμούμε αυτό που θα πάρουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο “να μείνει”. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι οι εμπειρίες είναι αυτές που πραγματικά στο τέλος μένουν.

 

Κάνε του λοιπόν δώρο μια επίσκεψη σε ένα σπα ή κέντρο ευεξίας . Ένα τέτοιο δώρο δεν κινδυνεύει σίγουρα να μείνει σε κάποιο σκονισμένο πατάρι. Κλείσε ένα σπα στην περιοχή του και πρόσφερέ του την χαλάρωση που το αξίζει. Μέσα σε ένα Σάββατο μπορεί να λάβει χαλάρωση ίση με τα Σαββατοκύριακα όλου του μήνα και δεν θα σταματάει να σε ευχαριστεί για την αξέχαστη μέρα που του προσέφερες.